Friday, November 4, 2011

Miss my old day!

Hari ini, aku bangun awal nak teman mak aku beli barang masak untuk raya. Anak mithalilah katakan hahahahahaaa.. Tapi pe yang aku nak share, masa aku dok khusyuk memilih surat khabar nak beli, tiba-tiba aku kena sergah dengan sorang budak kecik hahahahaa~ actually, aku penah admire and usha budak nie. Die memang baik dengan aku and dulu rapatlah jugak.  Aku anggap dia pun macam adik aku dah. Tapi bila aku dah abis sekolah, dia macam agak sombong dengan aku, tak tahu sebab pe.Nak kate aku jarang contact??memanglah..nak contact macam mane, die tak pakai handphone sampai sekarang. FB??pun takde. Actually, aku tak pernah miss datang raye rumah dia tapi lepas dia dingin dengan aku tue, aku memang lost contact and tak datang raye. Rasa-rasa dah 2 tahun kot tak datang..huhuuhuhuuu~

Aku suke tengok die. Sebab dia Epy go lucky, comel, kecik. hahahahaahaa first time tengok pun dah suke. hohohohooo masa aku jumpe tadi pun, dia nampak macam dia yang mula-mula aku jumpa dulu.. ^_^ aku pun epy tengok dia camtue. Cuma, aku dengar-dengar, dia berminat pada seorang lelaki Sabah ini. T_T takpelah dik, janji aku tengok ko bahagia and still epy go lucky!

6 comments:

  1. Alahai jangan nak miss2 sangatlah,
    raya esok lusa ni ajak mak g jalan2 umah dia ;D

    ReplyDelete
  2. Ajak mak??
    kenal lak mak aku dengan dak kecik nie..
    -_-"

    ReplyDelete
  3. wuwuwuw..dasyt ko..suh la mak ko g minang die tuk ko...=D

    ReplyDelete
  4. pinang jadah ko..
    ak dah anggap adik r..

    ReplyDelete